Video: Amerikaanse sheriff opgepakt voor gruwelmoord in Limburg

Video: Amerikaanse sheriff opgepakt voor gruwelmoord in Limburg

Een voormalig sheriff is in de Verenigde Staten opgepakt voor een koelbloedige huurmoord hier in Nederland, De Amerikaanse agent William Lyle J. zou in het Limburgse Bergen in november 2019 de keel hebben doorgesneden van een Duitse man. Bij RTL Boulevard wordt de misdaad besproken.

Video: <em>Amerikaanse sheriff</em> opgepakt voor gruwelmoord in <em>Limburg</em> Een voormalig sheriff is in de Verenigde Staten opgepakt voor een koelbloedige huurmoord hier in Nederland, De Amerikaanse agent William Lyle J. zou in het Limburgse Bergen in november 2019 de keel hebben doorgesneden van een Duitse man. Bij RTL Boulevard wordt de misdaad besproken. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook RTL Boulevard: John van den Heuvel over rapport politie: "Grote puinhoop" Bekijk deze video » Zien: Videoclip van rapper Kami Kazi moet jongeren uit misdaad houden Bekijk deze video »
Misdaad :
Video: Amerikaanse sheriff opgepakt voor gruwelmoord in Limburg

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Amerikaanse sheriff opgepakt voor gruwelmoord in Limburg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier