De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? Samantha Steenwijk & Jeroen van der Boom met De Eerste Keer

De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? Samantha Steenwijk & Jeroen van der Boom met De Eerste Keer

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival op zaterdag 8 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Samantha Steenwijk en Jeroen van der Boom zingen het lied 'De Eerste Keer' het nummer dat Franklin Brown in 1996 zong voor Nederland.

<em>De Beste Liedjes van het Songfestival</em> gemist? Samantha Steenwijk &amp; Jeroen van der Boom met <em>De Eerste Keer</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival op zaterdag 8 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Samantha Steenwijk en Jeroen van der Boom zingen het lied 'De Eerste Keer' het nummer dat Franklin Brown in 1996 zong voor Nederland. De Beste Liedjes van het Songfestival is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De Beste Liedjes van het Songfestival is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? Samantha Steenwijk & Jeroen van der Boom met De Eerste Keer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier