Op weg naar het Lagerhuis finale gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Op weg naar het Lagerhuis finale gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Op weg naar het Lagerhuis finale gemist? Bekijk hier de hele uitzending Wie wordt de beste jonge debater van Nederland? En wie houdt de beste toespraak? De finalisten van de landelijke debatcompetitie laten hun debatkunsten zien voor een ervaren jury in Op weg naar het Lagerhuis. ZelfvertrouwenDe tien beste jonge debaters gaan onder andere in debat over de rol van social media in het zelfvertrouwen van jongeren. Ook debatteren ze over de coronapandemie en het vertrouwen in de overheid. VeestapelOok gaan ze in een speciaal 10 tegen 1-debat de verbale strijd aan met BBB-kamerlid Caroline van der Plas over de vraag of inkrimping van de veestapel noodzakelijk is om het milieu te redden. JuryDe finale wordt gepresenteerd door Amber Kortzorg. De jury bestaat uit PvdA-fractievoorzitter Lilianne Ploumen, schrijver Özcan Akyol en strafpleiter Natacha Harlequin. Caroline van der Plas vertelt bij Beau over Haagse avonturen: "Word bang van mezelf" Bekijk deze video » Zien: Steven Kazàn tovert speelkaarten uit intieme plek bij Caroline van der Plas Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Wie wordt de beste jonge debater van Nederland? En wie houdt de beste toespraak? De finalisten van de landelijke debatcompetitie laten hun debatkunsten zien voor een ervaren jury in Op weg naar het Lagerhuis.

Zelfvertrouwen
De tien beste jonge debaters gaan onder andere in debat over de rol van social media in het zelfvertrouwen van jongeren. Ook debatteren ze over de coronapandemie en het vertrouwen in de overheid.

Veestapel
Ook gaan ze in een speciaal 10 tegen 1-debat de verbale strijd aan met BBB-kamerlid Caroline van der Plas over de vraag of inkrimping van de veestapel noodzakelijk is om het milieu te redden.

Jury
De finale wordt gepresenteerd door Amber Kortzorg. De jury bestaat uit PvdA-fractievoorzitter Lilianne Ploumen, schrijver Özcan Akyol en strafpleiter Natacha Harlequin.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op weg naar het Lagerhuis

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op weg naar het Lagerhuis finale gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier