Zien: Suzan & Freek zingen hun nieuwste hit 'Goud' live bij Humberto

Zien: Suzan & Freek zingen hun nieuwste hit 'Goud' live bij Humberto

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 9 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

Sinds ze enkele jaren geleden doorbraken met 'Als het avond is' rijgen Suzan & Freek de successen aaneen. Ook hun nieuwste single 'Goud' is weer een enorme hit, die steevast in de Top 3 van de Nederlandse Top 40 staat. Zondagavond zong het duo het nummer bij Humberto.

Zien: <em>Suzan &amp; Freek</em> zingen hun nieuwste hit 'Goud' live bij <em>Humberto</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 9 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. Sinds ze enkele jaren geleden doorbraken met 'Als het avond is' rijgen Suzan & Freek de successen aaneen. Ook hun nieuwste single 'Goud' is weer een enorme hit, die steevast in de Top 3 van de Nederlandse Top 40 staat. Zondagavond zong het duo het nummer bij Humberto. Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :
Zien: Suzan & Freek zingen hun nieuwste hit 'Goud' live bij Humberto

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Suzan & Freek zingen hun nieuwste hit 'Goud' live bij Humberto of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier