Humberto: versoepelingen vanaf 18 mei?

Humberto: versoepelingen vanaf 18 mei?

Krijgen we vanaf 18 mei versoepelingen, nu de datum van 11 mei niet gehaald werd vanwege de cororonacijfers uit de ziekenhuizen? "Het kabinet heeft daar de knoop nog niet over doorgehakt. Ze willen wel heel graag die volgende stap van versoepeling zetten en het lijkt er ook op, als je de cijfers van de afgelopen dagen ziet, dat we misschien toch over die piek heen zijn", geeft parlementair verslaggever Roel Schreinemachers aan. Dinsdag neemt het kabinet overigens pas het definitieve besluit.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 9 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

<em>Humberto</em>: versoepelingen vanaf 18 mei? Krijgen we vanaf 18 mei versoepelingen, nu de datum van 11 mei niet gehaald werd vanwege de cororonacijfers uit de ziekenhuizen? "Het kabinet heeft daar de knoop nog niet over doorgehakt. Ze willen wel heel graag die volgende stap van versoepeling zetten en het lijkt er ook op, als je de cijfers van de afgelopen dagen ziet, dat we misschien toch over die piek heen zijn", geeft parlementair verslaggever Roel Schreinemachers aan. Dinsdag neemt het kabinet overigens pas het definitieve besluit. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 9 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.
TV :
Humberto: versoepelingen vanaf 18 mei?


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto: versoepelingen vanaf 18 mei? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV