Sylvie Meis: "Als Máxima lacht gaat de zon op" (video)

Sylvie Meis: "Als Máxima lacht gaat de zon op" (video)

Sylvie Meis blijkt een van de allergrootste fans van koningin Máxima en dat wilde de socialite maar wat graag laten weten aan de Duitse tv-kijker, zo bleek dit weekend: "Als Máxima lacht, dan moet je gewoon meelachen. Dan gaat de zon op."

'Zelfbewuste vrouw'
Meis gaat vervolgens nog even door met haar geslijm: "Je ziet dat ze een heel intelligente, zelfbewuste en onafhankelijke vrouw is. Ze werkt heel hard en is een heel ijverige koningin." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder.

Sylvie Meis: &quot;Als <em>Máxima</em> lacht gaat de zon op&quot; (video) Sylvie Meis blijkt een van de allergrootste fans van koningin Máxima en dat wilde de socialite maar wat graag laten weten aan de Duitse tv-kijker, zo bleek dit weekend: "Als Máxima lacht, dan moet je gewoon meelachen. Dan gaat de zon op." 'Zelfbewuste vrouw'Meis gaat vervolgens nog even door met haar geslijm: "Je ziet dat ze een heel intelligente, zelfbewuste en onafhankelijke vrouw is. Ze werkt heel hard en is een heel ijverige koningin." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Sylvie Meis: "Je hoeft je niet te schamen voor gebruik fillers" (video) Bekijk deze video » Shownieuws: Sylvie Meis over scheidingsgeruchten Bekijk deze video »
TV :
Sylvie Meis: "Als Máxima lacht gaat de zon op" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sylvie Meis: "Als Máxima lacht gaat de zon op" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV