Saturday Night Live: Elon Musk over Dogecoin

Saturday Night Live: Elon Musk over Dogecoin

Wat miljoenen Dogecoin-bezitters hoopten, gebeurde afgelopen weekend niet: de koers van de cryptomunt ging niet 'to the moon' dankzij de opwachting van Elon Musk, alias The Dogefather, bij Saturday Night Live. Integendeel: de koers maakte een flinke val naar 0,36 euro. Inmiddels veert Doge wel weer wat op en staat nu op 0,43 euro.

Is Dogecoin een hustle?
Het verhaal dat Musk, in zijn rol als financieel expert Lloyd Ostertag, hield tijdens de populaire show kon niet iedereen bekoren. Het bleef voor de kijker vooral erg onduidelijk wat Dogecoin nu precies is en dat leek ook een beetje de bedoeling van de show. Toen de Dogefather de crypto uiteindelijk een 'hustle' noemde in de sketch leek het drama compleet en raakte de koers in een vrije val naar beneden. Maar goed, het is natuurlijk nooit te voorspellen waar de koers over een paar dagen van nu op staat, zeker niet nadat maandag bekend werd dat SpaceX, het ruimtebedrijf van Musk, volgend jaar de satelliet Doge-1 zal gaan lanceren.

Bekijk het fragment van Elon Musk over Dogecoin bij Saturday Night Live hieronder

Saturday Night Live: Elon Musk over <em>Dogecoin</em> Wat miljoenen Dogecoin-bezitters hoopten, gebeurde afgelopen weekend niet: de koers van de cryptomunt ging niet 'to the moon' dankzij de opwachting van Elon Musk, alias The Dogefather, bij Saturday Night Live. Integendeel: de koers maakte een flinke val naar 0,36 euro. Inmiddels veert Doge wel weer wat op en staat nu op 0,43 euro. Is Dogecoin een hustle?Het verhaal dat Musk, in zijn rol als financieel expert Lloyd Ostertag, hield tijdens de populaire show kon niet iedereen bekoren. Het bleef voor de kijker vooral erg onduidelijk wat Dogecoin nu precies is en dat leek ook een beetje de bedoeling van de show. Toen de Dogefather de crypto uiteindelijk een 'hustle' noemde in de sketch leek het drama compleet en raakte de koers in een vrije val naar beneden. Maar goed, het is natuurlijk nooit te voorspellen waar de koers over een paar dagen van nu op staat, zeker niet nadat maandag bekend werd dat SpaceX, het ruimtebedrijf van Musk, volgend jaar de satelliet Doge-1 zal gaan lanceren. Bekijk het fragment van Elon Musk over Dogecoin bij Saturday Night Live hieronder Bekijk ook Video: wat is Dogecoin en waarom stijgt de cryptomunt zo hard? Bekijk deze video » Elon Musk over Dogecoin: 'Hoe leuk zou het zijn als dit de echte valuta wordt?' (video) Bekijk deze video » Kijk LIVE naar Saturday Night Live met Elon Musk als host Bekijk deze video »
TV :
Saturday Night Live: Elon Musk over Dogecoin


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Saturday Night Live: Elon Musk over Dogecoin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV