Veronica Inside gemist? Johan Derksen vergelijkt Ihattaren met Depay

Veronica Inside gemist? Johan Derksen vergelijkt Ihattaren met Depay

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 10 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Inside</em> gemist? Johan Derksen vergelijkt <em>Ihattaren</em> met Depay Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 10 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Johan Derksen stelt voor om wat meer aandacht te besteden aan Ihattaren. "De miljoenen verdampen in razendsnel tempo en die jongen kan zoveel opbrengen dat het de moeite waard is om daar eens serieus aandacht aan te besteden", aldus Johan. Hij vergelijkt Ihattaren met Depay, wat ook een 'probleemkind' was. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen stelt voor om wat meer aandacht te besteden aan Ihattaren. "De miljoenen verdampen in razendsnel tempo en die jongen kan zoveel opbrengen dat het de moeite waard is om daar eens serieus aandacht aan te besteden", aldus Johan. Hij vergelijkt Ihattaren met Depay, wat ook een 'probleemkind' was.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? Johan Derksen vergelijkt Ihattaren met Depay of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier