Op1 gemist? Boek De Rode Draad wint Holocaust Literatuurprijs van Arnon Grunberg

Op1 gemist? Boek De Rode Draad wint Holocaust Literatuurprijs van Arnon Grunberg

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 10 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Boek <em>De Rode Draad</em> wint Holocaust Literatuurprijs van Arnon Grunberg Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 10 mei terugkijken bij Gids.tv. Arnon Grunberg heeft de Holocaust Literatuurprijs in het leven geroepen, een prijs bedoeld voor het beste verhaal waarin de genocide door de nazi's voorkomt. Deze prijs geeft hij aan Guida Joseph voor haar boek De Rode Draad. "Er zit ook veel humor, als ik dat zo mag zeggen", aldus Grunberg. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Boek De Rode Draad wint Holocaust Literatuurprijs van Arnon Grunberg

Arnon Grunberg heeft de Holocaust Literatuurprijs in het leven geroepen, een prijs bedoeld voor het beste verhaal waarin de genocide door de nazi's voorkomt. Deze prijs geeft hij aan Guida Joseph voor haar boek De Rode Draad. "Er zit ook veel humor, als ik dat zo mag zeggen", aldus Grunberg.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Boek De Rode Draad wint Holocaust Literatuurprijs van Arnon Grunberg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier