Docu De blinde voetbaltrainer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu De blinde voetbaltrainer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu De blinde voetbaltrainer gemist? Bekijk hier de hele uitzending De blinde Uber Trochez traint straatarme jongens in Colombia om te voorkomen dat ze aan de drugs raken of in de criminaliteit belanden. FanatiekUber Trochez woont in het dorpje Lomitas, aan de voet van het Andesgebergte in Colombia. Vroeger was hij een fanatiek voetballer, maar op jonge leeftijd is hij blind geworden. Sindsdien traint hij de straatarme jongens uit de omgeving. DrugsZo probeert hij te voorkomen dat ze aan de drugs raken of in de criminaliteit belanden. Maar zonder diploma's moet Uber knokken voor zijn bestaan. Dragons' Den: gaat deze bidon de sportwereld coronaproof maken? Bekijk deze video » René van der Gijp lacht in VI om foto van Higuaín: "Dikker dan Jan Boskamp!" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De blinde Uber Trochez traint straatarme jongens in Colombia om te voorkomen dat ze aan de drugs raken of in de criminaliteit belanden.

Fanatiek
Uber Trochez woont in het dorpje Lomitas, aan de voet van het Andesgebergte in Colombia. Vroeger was hij een fanatiek voetballer, maar op jonge leeftijd is hij blind geworden. Sindsdien traint hij de straatarme jongens uit de omgeving.

Drugs
Zo probeert hij te voorkomen dat ze aan de drugs raken of in de criminaliteit belanden. Maar zonder diploma's moet Uber knokken voor zijn bestaan.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Docu De blinde voetbaltrainer gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier