Beau gemist? Wouter de Winther over interview Mark Rutte: "Een teleurstelling"

Beau gemist? Wouter de Winther over interview Mark Rutte: "Een teleurstelling"

Veel politici en journalisten keken reikhalzend uit naar het interview van Mark Rutte bij Nieuwsuur. Na afloop schoven Floor Bremer en Wouter de Winther aan bij Beau om het te bespreken. Volgens De Winther was het voor veel mensen "een teleurstelling".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 10 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Wouter de Winther over interview <em>Mark Rutte</em>: &quot;Een teleurstelling&quot; Veel politici en journalisten keken reikhalzend uit naar het interview van Mark Rutte bij Nieuwsuur. Na afloop schoven Floor Bremer en Wouter de Winther aan bij Beau om het te bespreken. Volgens De Winther was het voor veel mensen "een teleurstelling". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 10 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 10 mei terugkijken bij Gids.tv. Moeilijk te begrijpenDat kwam volgens De Winther enerzijds door de dingen die de premier zei, maar anderzijds ook omdat het nogal moeilijk te begrijpen was wat er allemaal besproken werd. Ook Bremer is niet dolenthousiast; zij zag vooral hoe Rutte zat te solliciteren naar zijn eigen baan. Met andere woorden, Rutte leek er vooral op uit te zijn zichzelf nogmaals te kandideren als premier. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Wouter de Winther over interview Mark Rutte: "Een teleurstelling"

Moeilijk te begrijpen
Dat kwam volgens De Winther enerzijds door de dingen die de premier zei, maar anderzijds ook omdat het nogal moeilijk te begrijpen was wat er allemaal besproken werd. Ook Bremer is niet dolenthousiast; zij zag vooral hoe Rutte zat te solliciteren naar zijn eigen baan. Met andere woorden, Rutte leek er vooral op uit te zijn zichzelf nogmaals te kandideren als premier.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Wouter de Winther over interview Mark Rutte: "Een teleurstelling" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier