Anna Nooshin als blondine door het leven: bekijk haar kappersbezoek

Anna Nooshin als blondine door het leven: bekijk haar kappersbezoek

Jarenlang droomde Anna Nooshin van blond haar, en nu is het dan eindelijk zover gekomen. Na een lange periode van twijfel, besloot ze - na een duwtje in de goeie richting van beautymerk L'Oréal - de knoop door te hakken. Nu mag Anna zich eindelijk een blondine noemen. Bekijk de beelden bij de kapper in de vlog hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Anna Nooshin</em> als blondine door het leven: bekijk haar kappersbezoek Jarenlang droomde Anna Nooshin van blond haar, en nu is het dan eindelijk zover gekomen. Na een lange periode van twijfel, besloot ze - na een duwtje in de goeie richting van beautymerk L'Oréal - de knoop door te hakken. Nu mag Anna zich eindelijk een blondine noemen. Bekijk de beelden bij de kapper in de vlog hieronder. Lees verder onder de video. Welkom terugAnna die lang afwezig is geweest op YouTube, deelt eindelijk weer een video: "In deze video neem ik jullie achter de schermen mee tijdens het blonderen van mijn haar. Ik had het nog nooit geverfd, maar ik ben er heeel blij mee. Hoop dat het met jullie ook allemaal goed gaat, it's been a while", schrijft Anna bij de nieuwe video. View this post on Instagram A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin) Bekijk ook ZIEN: Nederlandse 'Charlie's Angels' Anna, Gwen & Romy in actie in De Kluis #4 Bekijk deze video » De Vooravond: Anna Nooshin over haar bewondering voor Billie Eilish Bekijk deze video »
Show :
Anna Nooshin als blondine door het leven: bekijk haar kappersbezoek

Welkom terug
Anna die lang afwezig is geweest op YouTube, deelt eindelijk weer een video: "In deze video neem ik jullie achter de schermen mee tijdens het blonderen van mijn haar. Ik had het nog nooit geverfd, maar ik ben er heeel blij mee. Hoop dat het met jullie ook allemaal goed gaat, it's been a while", schrijft Anna bij de nieuwe video.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Anna Nooshin als blondine door het leven: bekijk haar kappersbezoek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier