Video: Ontspoorde daklozen zwaaien met messen op Paardenmarkt in Alkmaar

Video: Ontspoorde daklozen zwaaien met messen op Paardenmarkt in Alkmaar

Veel omwonenden en ondernemers op de Paardenmarkt in Alkmaar worden lastiggevallen door daklozen. De daklozen bedelen namelijk niet alleen, ze zouden ook met messen aan het zwaaien zijn op de markt. Bewoners durven nauwelijks nog boodschappen te doen en ondernemers weten niet wat ze moeten doen tegen de overlast, PowNed gaat langs bij de daklozen in Alkmaar.

Bekijk de video van Omroep PowNed hieronder.

Video: Ontspoorde <em>daklozen</em> zwaaien met <em>messen</em> op Paardenmarkt in Alkmaar Veel omwonenden en ondernemers op de Paardenmarkt in Alkmaar worden lastiggevallen door daklozen. De daklozen bedelen namelijk niet alleen, ze zouden ook met messen aan het zwaaien zijn op de markt. Bewoners durven nauwelijks nog boodschappen te doen en ondernemers weten niet wat ze moeten doen tegen de overlast, PowNed gaat langs bij de daklozen in Alkmaar. Bekijk de video van Omroep PowNed hieronder. Bekijk ook Video: daklozen kunnen bij Tante Jans in Hilversum terecht voor een gratis maaltijd Bekijk deze video » Op1 gemist? Garrick Croes en Hanoch Limahelu knippen daklozen in Amsterdam Bekijk deze video »
Amusement :
Video: Ontspoorde daklozen zwaaien met messen op Paardenmarkt in Alkmaar


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Ontspoorde daklozen zwaaien met messen op Paardenmarkt in Alkmaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier