Schrijver Wim Daniels in Op1 over waarom Nederlanders zo graag op vakantie gaan

Schrijver Wim Daniels in Op1 over waarom Nederlanders zo graag op vakantie gaan

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 11 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 11 mei terugkijken bij Gids.tv.

Schrijver Wim Daniels in <em>Op1</em> over waarom <em>Nederlanders</em> zo graag op vakantie gaan Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 11 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 11 mei terugkijken bij Gids.tv. Schrijver Wim Daniels vond een fascinatie bij vakanties en de geschiedenis daarvan. Hij besloot erin te duiken: "Mensen in Nederland gaan graag naar het buitenland op vakantie", reageert hij. Dat heeft alles te maken met ons kleine kikkerlandje, hoe kleiner het land, hoe liever de mensen op vakantie gaan. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Schrijver Wim Daniels in Op1 over waarom Nederlanders zo graag op vakantie gaan

Schrijver Wim Daniels vond een fascinatie bij vakanties en de geschiedenis daarvan. Hij besloot erin te duiken: "Mensen in Nederland gaan graag naar het buitenland op vakantie", reageert hij. Dat heeft alles te maken met ons kleine kikkerlandje, hoe kleiner het land, hoe liever de mensen op vakantie gaan.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Schrijver Wim Daniels in Op1 over waarom Nederlanders zo graag op vakantie gaan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier