91-jarige Willy in Lang Leve de Liefde: 'Date was hele nacht kwaad omdat hij niet aan me mocht komen'

91-jarige Willy in Lang Leve de Liefde: 'Date was hele nacht kwaad omdat hij niet aan me mocht komen'

Willy (91) is op date met Wim (93) en blijkt geen onbekende op het datingvlak: tijdens de coronalockdown raakte ze namelijk in de ban van een andere heer. Dat liep echter niet helemaal goed af: "Hij kwam om kwart voor negen, toen de avondklok tot negen uur was, dus ik kon hem niet meer wegsturen. Hij dacht: ziezo die heb ik."

'Hele nacht kwaad geweest'
Dat trucje werkte echter niet: "Hij is de hele nacht kwaad geweest omdat hij niet aan me mocht komen en de volgende morgen is hij kwaad weggegaan. Ik heb hem het heilige kruis nagegeven en nooit meer wat gehoord." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

91-jarige Willy in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Date was hele nacht kwaad omdat hij niet aan me mocht komen' Willy (91) is op date met Wim (93) en blijkt geen onbekende op het datingvlak: tijdens de coronalockdown raakte ze namelijk in de ban van een andere heer. Dat liep echter niet helemaal goed af: "Hij kwam om kwart voor negen, toen de avondklok tot negen uur was, dus ik kon hem niet meer wegsturen. Hij dacht: ziezo die heb ik." 'Hele nacht kwaad geweest'Dat trucje werkte echter niet: "Hij is de hele nacht kwaad geweest omdat hij niet aan me mocht komen en de volgende morgen is hij kwaad weggegaan. Ik heb hem het heilige kruis nagegeven en nooit meer wat gehoord." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere dag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
TV :
91-jarige Willy in Lang Leve de Liefde: 'Date was hele nacht kwaad omdat hij niet aan me mocht komen'

Lang Leve De Liefde is iedere dag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op 91-jarige Willy in Lang Leve de Liefde: 'Date was hele nacht kwaad omdat hij niet aan me mocht komen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier