Ronit Palache in De Vooravond: "Hoogzwangere zus woont in Tel Aviv"

Ronit Palache in De Vooravond: "Hoogzwangere zus woont in Tel Aviv"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 12 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Ronit Palache in <em>De Vooravond</em>: &quot;Hoogzwangere zus woont in Tel Aviv&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 12 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 12 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Het conflict tussen Israël en de Palestijnen is opnieuw geëscaleerd. De hoogzwangere zus van journalist Ronit Palache woont in Tel Aviv. Ronit maakt zich enorm zorgen en vindt het dan ook lastig om over dit onderwerp te praten, maar voor de bewoners gaat het leven door. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ronit Palache in De Vooravond: "Hoogzwangere zus woont in Tel Aviv"

Het conflict tussen Israël en de Palestijnen is opnieuw geëscaleerd. De hoogzwangere zus van journalist Ronit Palache woont in Tel Aviv. Ronit maakt zich enorm zorgen en vindt het dan ook lastig om over dit onderwerp te praten, maar voor de bewoners gaat het leven door.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ronit Palache in De Vooravond: "Hoogzwangere zus woont in Tel Aviv" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier