De Bauers: Bestemming Onbekend bij Damanhur gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Bauers: Bestemming Onbekend bij Damanhur gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Bauers: Bestemming Onbekend bij Damanhur gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Frans Bauer groet bomen in De Bauers: bestemming onbekend: "Een beetje raar" Bekijk deze video » Frans Bauer bang voor detox: "Je ziet alleen maar de binnenkant van je wc" (video) Bekijk deze video » Frans en Mariska Bauer reizen deze week naar Damanhur, een spirituele leefgemeenschap ten noorden van Turijn. KunstDeze plek trekt mensen van over de hele wereld en inmiddels wonen er ongeveer 1000 mensen. De inwoners combineren kunst, wetenschap, spiritualiteit en het dagelijkse leven op een bijzondere manier. ZelfvoorzienendDamanhur is geheel zelfvoorzienend. Zo hebben ze hun eigen munt, huisarts, school, supermarkt en brandweer. De Bauers ontmoeten een aantal van de bewoners. Over dit programmaDe Bauers reizen iedere week af naar een voor hen volledig onbekende bestemming. Met respect voor iedereen dompelen ze zich onder in unieke levensstijlen, met verschillende levens- en/of geloofsovertuigingen, en vallen van de ene in de andere verbazing. Bestemming Onbekend: Mariska Bauer hangt vast aan boom Bekijk deze video » Bestemming Onbekend: Frans Bauer en Mariska stuntelen op een touwbrug Bekijk deze video »
Uitzending :
De Bauers: Bestemming Onbekend bij Damanhur gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Frans en Mariska Bauer reizen deze week naar Damanhur, een spirituele leefgemeenschap ten noorden van Turijn.

Kunst
Deze plek trekt mensen van over de hele wereld en inmiddels wonen er ongeveer 1000 mensen. De inwoners combineren kunst, wetenschap, spiritualiteit en het dagelijkse leven op een bijzondere manier.

Zelfvoorzienend
Damanhur is geheel zelfvoorzienend. Zo hebben ze hun eigen munt, huisarts, school, supermarkt en brandweer. De Bauers ontmoeten een aantal van de bewoners.

Over dit programma
De Bauers reizen iedere week af naar een voor hen volledig onbekende bestemming. Met respect voor iedereen dompelen ze zich onder in unieke levensstijlen, met verschillende levens- en/of geloofsovertuigingen, en vallen van de ene in de andere verbazing.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Bauers: bestemming onbekend

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Bauers: Bestemming Onbekend bij Damanhur gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier