Op1 gemist? ''Russen probeerden Tweede Kamer te infiltreren''

Op1 gemist? ''Russen probeerden Tweede Kamer te infiltreren''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 13 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 13 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? ''Russen probeerden Tweede Kamer te infiltreren'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 13 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 13 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Een bizarre wending op het Binnenhof. Uit onderzoek is gebleken dat de Russische geheime dienst invloed wilde kopen op het Binnenhof. De beveiligingsdienst van de Tweede Kamer deed in eerste instantie niet met de melding die gemaakt werd, maar uiteindelijk werd de zaak toch serieus genomen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? ''Russen probeerden Tweede Kamer te infiltreren''

Een bizarre wending op het Binnenhof. Uit onderzoek is gebleken dat de Russische geheime dienst invloed wilde kopen op het Binnenhof. De beveiligingsdienst van de Tweede Kamer deed in eerste instantie niet met de melding die gemaakt werd, maar uiteindelijk werd de zaak toch serieus genomen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? ''Russen probeerden Tweede Kamer te infiltreren'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier