Shownieuws: 'Sergio Herman gaf nieuwe liefde romantische voetmassage op Ibiza'

Shownieuws: 'Sergio Herman gaf nieuwe liefde romantische voetmassage op Ibiza'

Het sprookje tussen Sergio Herman en Ellemieke Vermolen mocht helaas niet eeuwig duren en nu schijnt de topkok zelfs inmiddels een nieuwe liefde te hebben gevonden, als we de Story tenminste mogen geloven: "Hij zat op Ibiza in een zeer romantisch restaurant met, waarschijnlijk, zijn nieuwe liefde. Hij gaf een hele romantische voetmassage nadat ze gegeten hadden", aldus de hoofdredacteur van het blad, Guido den Aantrekker. Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

Shownieuws: '<em>Sergio Herman</em> gaf nieuwe liefde romantische voetmassage op Ibiza' Het sprookje tussen Sergio Herman en Ellemieke Vermolen mocht helaas niet eeuwig duren en nu schijnt de topkok zelfs inmiddels een nieuwe liefde te hebben gevonden, als we de Story tenminste mogen geloven: "Hij zat op Ibiza in een zeer romantisch restaurant met, waarschijnlijk, zijn nieuwe liefde. Hij gaf een hele romantische voetmassage nadat ze gegeten hadden", aldus de hoofdredacteur van het blad, Guido den Aantrekker. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Video: is Naomy nieuwe vriendin Rico Verhoeven? Bekijk deze video »
TV :
Shownieuws: 'Sergio Herman gaf nieuwe liefde romantische voetmassage op Ibiza'Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: 'Sergio Herman gaf nieuwe liefde romantische voetmassage op Ibiza' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier