Wesley Sneijder over Villa Oranje: "Ik goot heilig water over mijn schoenen"

Wesley Sneijder over Villa Oranje: "Ik goot heilig water over mijn schoenen"

Wesley Sneijder is te gast in de uitzending van Radio 538. Hij vertelt over het televisieprogramma Villa Oranje, waar hij en onder andere Dirk Kuyt herinneringen van vroeger ophaalden. Zo werd er een grappig feitje vertelt in de uitzending, namelijk dat de voetballer heilig water over zijn voetbalschoenen goot voor elke wedstrijd.

Bekijk de video van Radio 538 hieronder.

Wesley Sneijder over <em>Villa Oranje</em>: &quot;Ik goot heilig water over mijn schoenen&quot; Wesley Sneijder is te gast in de uitzending van Radio 538. Hij vertelt over het televisieprogramma Villa Oranje, waar hij en onder andere Dirk Kuyt herinneringen van vroeger ophaalden. Zo werd er een grappig feitje vertelt in de uitzending, namelijk dat de voetballer heilig water over zijn voetbalschoenen goot voor elke wedstrijd. Bekijk de video van Radio 538 hieronder. Bekijk ook Humberto gemist? Wesley Sneijder wil als trainer terugkeren in de voetbalwereld Bekijk deze video » Villa Oranje: Wesley Sneijder zingt nummer André Hazes Bekijk deze video »
Voetbal :
Wesley Sneijder over Villa Oranje: "Ik goot heilig water over mijn schoenen"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wesley Sneijder over Villa Oranje: "Ik goot heilig water over mijn schoenen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier