Zien: Schip ramt brug in Groningen en laat grote schade achter

Zien: Schip ramt brug in Groningen en laat grote schade achter

In Groningen is vannacht een schip tegen een brug aangevaren. De schade is zeer groot, zegt Rijkswaterstaat. Zo staat het brugdek schuin en is een deel van de brug zelf beschadigd. Ook is een verkeerslicht van de brug afgebroken. De schipper is aangehouden en wordt gehoord op het politiebureau.

Bekijk de video van NOS hieronder.

Zien: <em>Schip ramt brug</em> in Groningen en laat grote schade achter In Groningen is vannacht een schip tegen een brug aangevaren. De schade is zeer groot, zegt Rijkswaterstaat. Zo staat het brugdek schuin en is een deel van de brug zelf beschadigd. Ook is een verkeerslicht van de brug afgebroken. De schipper is aangehouden en wordt gehoord op het politiebureau. Bekijk de video van NOS hieronder. Bekijk ook Extinction Rebellion blokkeert brug elektriciteitscentrale Diemen (video) Bekijk deze video » Zien: Roeiers komen met de schrik vrij na aanvaring met binnenvaartschip Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Schip ramt brug in Groningen en laat grote schade achter of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier