De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? OG3NE - 'Rise Like a Phoenix'

De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? OG3NE - 'Rise Like a Phoenix'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival op zaterdag 15 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Beste Liedjes van het Songfestival</em> gemist? <em>OG3NE - 'Rise Like a Phoenix'</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival op zaterdag 15 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv. OG3NE zingt bij het programma De Beste Liedjes van het Songfestival het nummer 'Rise Like a Phoenix', origineel van de Oostenrijkse artiest Conchita Wurst. De Beste Liedjes van het Songfestival is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

OG3NE zingt bij het programma De Beste Liedjes van het Songfestival het nummer 'Rise Like a Phoenix', origineel van de Oostenrijkse artiest Conchita Wurst.

De Beste Liedjes van het Songfestival is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Beste Liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Beste Liedjes van het Songfestival gemist? OG3NE - 'Rise Like a Phoenix' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier