Koningin Máxima; een leven vol muziek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Koningin Máxima; een leven vol muziek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Koningin Máxima; een leven vol muziek gemist? Bekijk hier de hele uitzending Ter ere van de 50ste verjaardag van koningin Máxima vieren kinderen samen met bekende artiesten de kracht van muziek. MuziekonderwijsMáxima is erevoorzitter van Méér Muziek in de Klas. Ze zet zich actief in voor muziekonderwijs voor álle basisschoolkinderen in Nederland en het Caribisch gebied. OptredensSamen met enthousiaste kinderen treden onder anderen Emma Heesters, Tania Kross, Jeroen van der Boom en Sunnery James & Ryan Marciano op. Ook Carel Kraayenhof is van de partij. SuccesvolVerder zijn er reportages over de rol die muziek speelt in het leven van een aantal bekende Nederlanders die op een ander gebied dan muziek succesvol zijn, zoals André Kuipers en Shanice van de Sanden. WerkbezoekenArtiesten uit binnen- en buitenland vertellen waarom muziek in hun leven zo belangrijk is en is een verslag van de werkbezoeken van Koningin Máxima voor Méér muziek in de Klas in het land. Zien: zo zien de Máxima-postzegels eruit Bekijk deze video » Sylvie Meis: "Als Máxima lacht gaat de zon op" (video) Bekijk deze video » Zien: Máxima zingt luidkeels mee met OG3NE (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Ter ere van de 50ste verjaardag van koningin Máxima vieren kinderen samen met bekende artiesten de kracht van muziek.

Muziekonderwijs
Máxima is erevoorzitter van Méér Muziek in de Klas. Ze zet zich actief in voor muziekonderwijs voor álle basisschoolkinderen in Nederland en het Caribisch gebied.

Optredens
Samen met enthousiaste kinderen treden onder anderen Emma Heesters, Tania Kross, Jeroen van der Boom en Sunnery James & Ryan Marciano op. Ook Carel Kraayenhof is van de partij.

Succesvol
Verder zijn er reportages over de rol die muziek speelt in het leven van een aantal bekende Nederlanders die op een ander gebied dan muziek succesvol zijn, zoals André Kuipers en Shanice van de Sanden.

Werkbezoeken
Artiesten uit binnen- en buitenland vertellen waarom muziek in hun leven zo belangrijk is en is een verslag van de werkbezoeken van Koningin Máxima voor Méér muziek in de Klas in het land.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Koningin Máxima; een leven vol muziek gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier