Zien: Egan Bernal wint etappe en neemt roze trui over in Giro D’Italia

Zien: Egan Bernal wint etappe en neemt roze trui over in Giro D’Italia

Het is de Colombiaan Egan Bernal die in de laatste zeven kilometer van de slotklim het verschil wist te maken vandaag. Bernal wint de negende etappe van de Giro D'Italia en neemt ook meteen de roze trui over.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Egan Bernal</em> wint etappe en neemt roze trui over in <em>Giro D’Italia</em> Het is de Colombiaan Egan Bernal die in de laatste zeven kilometer van de slotklim het verschil wist te maken vandaag. Bernal wint de negende etappe van de Giro D'Italia en neemt ook meteen de roze trui over. Tekst gaat verder onder de video. Dubbelslag BernalMet de etappewinst van vandaag neemt Bernal ook gelijk de roze trui over van de Hongaar Atilla Valter. De best gekwalificeerde Nederlander is momenteel Koen Bouwman. De renner van Jumbo-Visma staat op plek 30 in het klassement en heeft ruim elf minuten achterstand op de roze trui. Bekijk het fragment van Eurosport Nederland hierboven. Bekijk ook Zien: Filippo Ganna wint (ook) tweede tijdrit Giro d'Italia (video) Bekijk deze video » Video: Joe Dombrowski wint de vierde etappe van de Giro d'Italia Bekijk deze video »
Wielrennen :
Zien: Egan Bernal wint etappe en neemt roze trui over in Giro D’Italia

Dubbelslag Bernal
Met de etappewinst van vandaag neemt Bernal ook gelijk de roze trui over van de Hongaar Atilla Valter. De best gekwalificeerde Nederlander is momenteel Koen Bouwman. De renner van Jumbo-Visma staat op plek 30 in het klassement en heeft ruim elf minuten achterstand op de roze trui.

Bekijk het fragment van Eurosport Nederland hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Egan Bernal wint etappe en neemt roze trui over in Giro D’Italia of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier