Zien: dragqueen Peter R. de Vries over zijn deelname aan Make Up Your Mind

Zien: dragqueen Peter R. de Vries over zijn deelname aan Make Up Your Mind

In het dagelijks leven is Peter R. de Vries misdaadverslaggever, maar gisteren werd Peter omgetoverd tot Emma Beautycase voor het programma Make Up Your Mind. Tijdens RTL Boulevard blikt hij terug op zijn Drag Queen-avontuur.

Tekst gaat verder onder de video

Zien: dragqueen <em>Peter R. de Vries</em> over zijn deelname aan <em>Make Up Your Mind</em> In het dagelijks leven is Peter R. de Vries misdaadverslaggever, maar gisteren werd Peter omgetoverd tot Emma Beautycase voor het programma Make Up Your Mind. Tijdens RTL Boulevard blikt hij terug op zijn Drag Queen-avontuur. Tekst gaat verder onder de video Make Up Your MindPeter vertelt tijdens RTL Boulevard dat hij het vooral belangrijk vond om een bijdrage te leveren aan een maatschappelijk issue. Veel mensen waren verrast toen gisteren bekend werd dat Peter verkleed was als Drag Queen. Peter laat weten dat hij zich na gisteravond heeft voorgenomen om volgend jaar mee te doen aan het Eurovisie Songfestival. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: dragqueen Peter R. de Vries over zijn deelname aan Make Up Your Mind

Make Up Your Mind
Peter vertelt tijdens RTL Boulevard dat hij het vooral belangrijk vond om een bijdrage te leveren aan een maatschappelijk issue. Veel mensen waren verrast toen gisteren bekend werd dat Peter verkleed was als Drag Queen. Peter laat weten dat hij zich na gisteravond heeft voorgenomen om volgend jaar mee te doen aan het Eurovisie Songfestival.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: dragqueen Peter R. de Vries over zijn deelname aan Make Up Your Mind of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier