Goedemorgen Nederland: D66-Kamerlid Rob Jetten maakt video tegen homohaat

Goedemorgen Nederland: D66-Kamerlid Rob Jetten maakt video tegen homohaat

We denken dat Nederland zo geëmancipeerd is en dat iedereen mag houden van wie hij of zij wil. Helaas is dit niet atlijd zo. Rob Jetten, Kamerlid voor D66, heeft op de Internationale Dag tegen Homofobie wederom een video gemaakt waarin hij laat zien hoeveel homohaat er nog is in Nederland. Hij leest voor wat hij over zichzelf uitgestort krijgt via social media.

<em>Goedemorgen Nederland</em>: D66-Kamerlid Rob Jetten maakt video tegen homohaat We denken dat Nederland zo geëmancipeerd is en dat iedereen mag houden van wie hij of zij wil. Helaas is dit niet atlijd zo. Rob Jetten, Kamerlid voor D66, heeft op de Internationale Dag tegen Homofobie wederom een video gemaakt waarin hij laat zien hoeveel homohaat er nog is in Nederland. Hij leest voor wat hij over zichzelf uitgestort krijgt via social media. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hierboven. Bekijk ook Rob Jetten over Sidney Smeets in De Vooravond: "Als homo heeft dit me geraakt" Bekijk deze video » Rob Jetten in De Vooravond: "In gaybar ben je snoepje van de week!" Bekijk deze video »
TV :
Goedemorgen Nederland: D66-Kamerlid Rob Jetten maakt video tegen homohaat

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: D66-Kamerlid Rob Jetten maakt video tegen homohaat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier