Video: Jack van Gelder zingt Summer Holiday (live)

Video: Jack van Gelder zingt Summer Holiday (live)

Sportcommentator Jack van Gelder houdt er wel van om de microfoon ter hand te nemen en nadat hij al veel commentaar kreeg op zijn vertolking van het bekende nummer Summer Holiday bij Hoge Bomen, besloot hij na uitnodiging van Frank Dane het nummer maandagochtend nogmaals live te zingen bij Radio 538. Bekijk het optreden hieronder.

Video: Jack van Gelder zingt <em>Summer Holiday</em> (live) Sportcommentator Jack van Gelder houdt er wel van om de microfoon ter hand te nemen en nadat hij al veel commentaar kreeg op zijn vertolking van het bekende nummer Summer Holiday bij Hoge Bomen, besloot hij na uitnodiging van Frank Dane het nummer maandagochtend nogmaals live te zingen bij Radio 538. Bekijk het optreden hieronder. Bekijk ook Hoge Bomen gemist? Jack van Gelder onthult verborgen zangtalent Bekijk deze video » VI gemist? Johan Derksen ziet Jack van Gelder bij Hoge Bomen: "Alles hieraan vind ik vreselijk" Bekijk deze video »
Show :
Video: Jack van Gelder zingt Summer Holiday (live)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Jack van Gelder zingt Summer Holiday (live) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier