Sweet Tooth vanaf 4 juni te zien op Netflix, bekijk de officiële trailer

Sweet Tooth vanaf 4 juni te zien op Netflix, bekijk de officiële trailer

De serie Sweet Tooth is een post apocalyptisch sprookje over een jongen die half hert is en die samen met een rondzwervende eenling op een bijzonder avontuur gaat. De serie is gebaseerd op de populaire DC Comic, Susan Downey en Robert Downey Jr. zijn de uitvoerend producenten.

Bekijk de officiële trailer van Sweet Tooth hieronder. Alle afleveringen van Sweet Tooth zijn vanaf 4 juni exclusief te zien op Netflix.

<em>Sweet Tooth</em> vanaf 4 juni te zien op <em>Netflix</em>, bekijk de officiële trailer De serie Sweet Tooth is een post apocalyptisch sprookje over een jongen die half hert is en die samen met een rondzwervende eenling op een bijzonder avontuur gaat. De serie is gebaseerd op de populaire DC Comic, Susan Downey en Robert Downey Jr. zijn de uitvoerend producenten. Bekijk de officiële trailer van Sweet Tooth hieronder. Alle afleveringen van Sweet Tooth zijn vanaf 4 juni exclusief te zien op Netflix. Bekijk ook Trailer: Superheldenserie Jupiter’s Legacy te zien op Netflix Bekijk deze video » Ragnarok seizoen 2 vanaf 28 mei te zien op Netflix, bekijk de teaser Bekijk deze video »
Trailer :
Sweet Tooth vanaf 4 juni te zien op Netflix, bekijk de officiële trailer


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sweet Tooth vanaf 4 juni te zien op Netflix, bekijk de officiële trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier