Máxima over tijd doorbrengen met dochters: "Stiekem blij dat ik minder moet reizen"

Máxima over tijd doorbrengen met dochters: "Stiekem blij dat ik minder moet reizen"

Koningin Máxima mag vandaag vijftig kaarsjes uitblazen en dat is voor haar een goede reden om een openhartig interview te geven. Matthijs van Nieuwkerk is de gelukkige die haar vragen mag stellen. Máxima reist veel voor haar werk, maar tijdens corona zijn het vooral online meetings, om die reden kan ze wel meer tijd doorbrengen met haar dochters: "Ik ben stiekem een beetje blij dat ik minder moet reizen."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>Máxima</em> over tijd doorbrengen met <em>dochters</em>: &quot;Stiekem blij dat ik minder moet reizen&quot; Koningin Máxima mag vandaag vijftig kaarsjes uitblazen en dat is voor haar een goede reden om een openhartig interview te geven. Matthijs van Nieuwkerk is de gelukkige die haar vragen mag stellen. Máxima reist veel voor haar werk, maar tijdens corona zijn het vooral online meetings, om die reden kan ze wel meer tijd doorbrengen met haar dochters: "Ik ben stiekem een beetje blij dat ik minder moet reizen." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Het interview van Matthijs van Nieuwkerk met koningin Máxima is op maandag 17 mei om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt na afloop het interview met Máxima terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Máxima over tijd doorbrengen met dochters: "Stiekem blij dat ik minder moet reizen"

Het interview van Matthijs van Nieuwkerk met koningin Máxima is op maandag 17 mei om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt na afloop het interview met Máxima terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Máxima over tijd doorbrengen met dochters: "Stiekem blij dat ik minder moet reizen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier