RTL Boulevard: Leco van Zadelhoff ziet Máxima het liefst vol gala

RTL Boulevard: Leco van Zadelhoff ziet Máxima het liefst vol gala

Koningin Máxima heeft de speciale leeftijd van 50 jaar bereikt vandaag. De koningin staat regelmatig in de spotlights dus haar outfits zijn vaak hét gesprek van de dag. Leco van Zadelhoff neemt deze looks even met ons door en geeft prijs wat zijn favoriete look is van de koningin. "Ik zie Máxima het liefst vol gala. Zij kan het hebben", aldus de visagist.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: Leco van Zadelhoff ziet <em>Máxima</em> het liefst vol gala Koningin Máxima heeft de speciale leeftijd van 50 jaar bereikt vandaag. De koningin staat regelmatig in de spotlights dus haar outfits zijn vaak hét gesprek van de dag. Leco van Zadelhoff neemt deze looks even met ons door en geeft prijs wat zijn favoriete look is van de koningin. "Ik zie Máxima het liefst vol gala. Zij kan het hebben", aldus de visagist. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.
TV :
RTL Boulevard: Leco van Zadelhoff ziet Máxima het liefst vol gala


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Leco van Zadelhoff ziet Máxima het liefst vol gala of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier