Video: ondeugende Máxima tijdens interview Matthijs van Nieuwkerk

Video: ondeugende Máxima tijdens interview Matthijs van Nieuwkerk

Tijdens het interview met koningin Máxima ter ere van haar 50e verjaardag, kijken Matthijs van Nieuwkerk en de koningin naar een foto van koning Willem-Alexander. Een 'schalkse blik' heeft hij op de foto volgens Matthijs. Máxima heeft even wat moeite met het woord, maar wanneer zij ontdekt dat het ondeugende betekent, reageert ze zelf ook een beetje ondeugend: "Maar hey, ik was er niet dus dat is het jammere ervan."

Bekijk het fragment uit het interview hieronder.

Video: ondeugende <em>Máxima</em> tijdens interview <em>Matthijs van Nieuwkerk</em> Tijdens het interview met koningin Máxima ter ere van haar 50e verjaardag, kijken Matthijs van Nieuwkerk en de koningin naar een foto van koning Willem-Alexander. Een 'schalkse blik' heeft hij op de foto volgens Matthijs. Máxima heeft even wat moeite met het woord, maar wanneer zij ontdekt dat het ondeugende betekent, reageert ze zelf ook een beetje ondeugend: "Maar hey, ik was er niet dus dat is het jammere ervan." Bekijk het fragment uit het interview hieronder. Het interview van Matthijs van Nieuwkerk met koningin Máxima is op maandag 17 mei om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt na afloop het interview met Máxima terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Dionne Stax op bezoek bij appartement van koningin Máxima in New York Bekijk deze video » Máxima over tijd doorbrengen met dochters: "Stiekem blij dat ik minder moet reizen" Bekijk deze video » Máxima over eerste ontmoeting Willem-Alexander: "Wie denkt hij dat hij is?" Bekijk deze video »
Royals :
Video: ondeugende Máxima tijdens interview Matthijs van Nieuwkerk

Het interview van Matthijs van Nieuwkerk met koningin Máxima is op maandag 17 mei om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt na afloop het interview met Máxima terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: ondeugende Máxima tijdens interview Matthijs van Nieuwkerk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier