Veronica Inside gemist? TOTO-winnaar krijgt cheque en Wilfred krijgt shirt Koning TOTO

Veronica Inside gemist? TOTO-winnaar krijgt cheque en Wilfred krijgt shirt Koning TOTO

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 17 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Inside</em> gemist? <em>TOTO-winnaar</em> krijgt cheque en Wilfred krijgt shirt Koning TOTO Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 17 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 17 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Voetbalvereniging Veenendaal krijgt een prachtige cheque van maar liefst 5.500 euro om het terras op te knappen dat op instorten staat. Wilfred overhandigt de cheque aan de TOTO-winnaar, maar krijgt zelf ook nog een presentje mee. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Voetbalvereniging Veenendaal krijgt een prachtige cheque van maar liefst 5.500 euro om het terras op te knappen dat op instorten staat. Wilfred overhandigt de cheque aan de TOTO-winnaar, maar krijgt zelf ook nog een presentje mee.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? TOTO-winnaar krijgt cheque en Wilfred krijgt shirt Koning TOTO of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier