Zien: koningin Máxima vertelt openhartig over zelfmoord van zusje Ines

Zien: koningin Máxima vertelt openhartig over zelfmoord van zusje Ines

In het gesprek met Matthijs van Nieuwkerk vertelde koningin Máxima maandagavond ook openhartig over de zelfmoord van haar zusje Ines. Volgens de koningin worstelde Ines al jaren met problemen, maar heerste er nog steeds een taboe op. "Wij hebben haar met onze beste kunnen proberen te helpen."

Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>koningin Máxima</em> vertelt openhartig over zelfmoord van zusje <em>Ines</em> In het gesprek met Matthijs van Nieuwkerk vertelde koningin Máxima maandagavond ook openhartig over de zelfmoord van haar zusje Ines. Volgens de koningin worstelde Ines al jaren met problemen, maar heerste er nog steeds een taboe op. "Wij hebben haar met onze beste kunnen proberen te helpen." Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113. Lees verder onder de video. PersoonlijkheidsstoornisVan Nieuwkerk stelt dat Ines aan depressies leed, maar volgens koningin Máxima was er meer aan de hand: haar zusje kampte ook met een persoonlijkheidsstoornis. Hulp bieden bleef lastig, en dus grijpt Máxima de kans aan om een pleidooi te houden voor het verbeteren van de geestelijke gezondheidszorg: "Er moet veel gedaan worden. [...] Mijn zusje had denk ik beter geholpen moeten worden." Máxima zong op de uitvaart het lied 'Knockin' on Heaven's Door' van Bob Dylan. Bekijk het fragment uit het interview met koningin Máxima hierboven. Je kunt het interview met Máxima terugkijken bij Gids.tv.
Royals :
Zien: koningin Máxima vertelt openhartig over zelfmoord van zusje Ines

Persoonlijkheidsstoornis
Van Nieuwkerk stelt dat Ines aan depressies leed, maar volgens koningin Máxima was er meer aan de hand: haar zusje kampte ook met een persoonlijkheidsstoornis. Hulp bieden bleef lastig, en dus grijpt Máxima de kans aan om een pleidooi te houden voor het verbeteren van de geestelijke gezondheidszorg: "Er moet veel gedaan worden. [...] Mijn zusje had denk ik beter geholpen moeten worden." Máxima zong op de uitvaart het lied 'Knockin' on Heaven's Door' van Bob Dylan.

Bekijk het fragment uit het interview met koningin Máxima hierboven. Je kunt het interview met Máxima terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: koningin Máxima vertelt openhartig over zelfmoord van zusje Ines of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier