Frans Bauer zingt Verloren Tijd bij Koffietijd

Frans Bauer zingt Verloren Tijd bij Koffietijd

Frans Bauer is dinsdag 18 mei te gast bij Koffietijd om over zijn SBS6-programma De Bauers: bestemming onbekend te praten en zijn nieuwste single Verloren Tijd te zingen. Bekijk Frans' optreden in de Koffietijd-video hieronder.

De Bauers: bestemming onbekend is elke woensdag te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bauers: bestemming onbekend terugkijken bij Gids.tv.

<em>Frans Bauer</em> zingt <em>Verloren Tijd</em> bij <em>Koffietijd</em> Frans Bauer is dinsdag 18 mei te gast bij Koffietijd om over zijn SBS6-programma De Bauers: bestemming onbekend te praten en zijn nieuwste single Verloren Tijd te zingen. Bekijk Frans' optreden in de Koffietijd-video hieronder. De Bauers: bestemming onbekend is elke woensdag te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bauers: bestemming onbekend terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Frans Bauer bang voor detox: "Je ziet alleen maar de binnenkant van je wc" (video) Bekijk deze video » Frans Bauer bij Koffietijd over coronabesmetting: "Ik schrok me helemaal te pletter" Bekijk deze video »
TV :
Frans Bauer zingt Verloren Tijd bij Koffietijd


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Frans Bauer zingt Verloren Tijd bij Koffietijd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier