Ik neem je mee gemist? Wendy van Dijk helpt Sharon met trouwjurk

Ik neem je mee gemist? Wendy van Dijk helpt Sharon met trouwjurk

In deze 3e aflevering haalt Wendy van Dijk als privéchauffeur Sharon op en samen gaan zij een mooie trouwjurk voor Sharon uitzoeken. Zij is eerder getrouwd geweest en was toen doodongelukkig met de jurk die haar werd opgelegd door haar ex-schoonfamilie. Nu kiest Sharon wat zíj wil… een echte ‘say yes to the dress.' Bekijk het fragment van Ik neem je mee hieronder.

<em>Ik neem je mee</em> gemist? <em>Wendy van Dijk</em> helpt Sharon met trouwjurk In deze 3e aflevering haalt Wendy van Dijk als privéchauffeur Sharon op en samen gaan zij een mooie trouwjurk voor Sharon uitzoeken. Zij is eerder getrouwd geweest en was toen doodongelukkig met de jurk die haar werd opgelegd door haar ex-schoonfamilie. Nu kiest Sharon wat zíj wil… een echte ‘say yes to the dress.' Bekijk het fragment van Ik neem je mee hieronder. Ik neem je mee is iedere maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik neem je mee terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Ik neem je mee: Britt Dekker met 15-jarige Anouk over nieuw haarwerk Bekijk deze video » Ik neem je mee: Johnny de Mol verrast 17-jarige Luke Bekijk deze video »
TV :
Ik neem je mee gemist? Wendy van Dijk helpt Sharon met trouwjurk

Ik neem je mee is iedere maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik neem je mee terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ik neem je mee gemist? Wendy van Dijk helpt Sharon met trouwjurk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier