Isa Hoes helpt bij bevalling in BN'ers in het ziekenhuis

Isa Hoes helpt bij bevalling in BN'ers in het ziekenhuis

Isa Hoes helpt in de BN'ers in het ziekenhuis-uitzending van 18 mei bij een bevalling. Ze assisteert en legt een warme deken over het pasgeboren babytje: "Het gaat zo ontzettend snel", zegt Isa na de bevalling. Bekijk het fragment van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden hieronder.

BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Isa Hoes helpt bij bevalling in <em>BN'ers in het ziekenhuis</em> Isa Hoes helpt in de BN'ers in het ziekenhuis-uitzending van 18 mei bij een bevalling. Ze assisteert en legt een warme deken over het pasgeboren babytje: "Het gaat zo ontzettend snel", zegt Isa na de bevalling. Bekijk het fragment van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden hieronder. BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook BN'ers in het ziekenhuis: Olcay Gulsen flirt met patiënt Bekijk deze video » BN'ers in het ziekenhuis: Olcay Gulsen toont warme kant Bekijk deze video »
TV :
Isa Hoes helpt bij bevalling in BN'ers in het ziekenhuis


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Isa Hoes helpt bij bevalling in BN'ers in het ziekenhuis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier