Gordon geeft verkeerd antwoord in Tijd voor MAX Songfestival special: "Sjonge jonge"

Gordon geeft verkeerd antwoord in Tijd voor MAX Songfestival special: "Sjonge jonge"

Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam.

Zanger Gordon weet als geen ander hoe het voelt om op podium van het Eurovisie Songfestival te staan. In 2009 stond hij met de Toppers in Moskou. Hij vertelt erover in de Tijd voor MAX-Songfestival special, en presentator Sybrand Niessen krijgt een antwoord van Gordon dat hij niet had verwacht. Bekijk het Tijd voor MAX-fragment met Gordon hieronder.

Lees verder onder de video.

Gordon geeft verkeerd antwoord in <em>Tijd voor MAX</em> Songfestival special: &quot;Sjonge jonge&quot; Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam. Zanger Gordon weet als geen ander hoe het voelt om op podium van het Eurovisie Songfestival te staan. In 2009 stond hij met de Toppers in Moskou. Hij vertelt erover in de Tijd voor MAX-Songfestival special, en presentator Sybrand Niessen krijgt een antwoord van Gordon dat hij niet had verwacht. Bekijk het Tijd voor MAX-fragment met Gordon hieronder. Lees verder onder de video. "Sjonge jonge"Gordon wordt gevraagd met wie hij op het songfestival was in 2009. De zanger antwoord 'met de Toppers', maar Sybrand Niessen weet dat natuurlijk ook wel en verwachtte dit antwoord niet: "Sjonge, jonge", zegt Sybrand. Gordon lacht zijn antwoord weg en zegt vervolgens dat hij aanwezig was met zijn moeder: "Ik had iedereen meegenomen", roept hij lachend. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP. Bekijk ook Songfestival: Edsilia Rombley in kleedkamer van Jan Smit: "Jan is er klaar voor!" (video) Bekijk deze video »
TV :
Gordon geeft verkeerd antwoord in Tijd voor MAX Songfestival special: "Sjonge jonge"

"Sjonge jonge"
Gordon wordt gevraagd met wie hij op het songfestival was in 2009. De zanger antwoord 'met de Toppers', maar Sybrand Niessen weet dat natuurlijk ook wel en verwachtte dit antwoord niet: "Sjonge, jonge", zegt Sybrand. Gordon lacht zijn antwoord weg en zegt vervolgens dat hij aanwezig was met zijn moeder: "Ik had iedereen meegenomen", roept hij lachend.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gordon geeft verkeerd antwoord in Tijd voor MAX Songfestival special: "Sjonge jonge" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier