De Vooravond: Dader in zaak Bas van Wijk krijgt negen jaar door blunder van OM

De Vooravond: Dader in zaak Bas van Wijk krijgt negen jaar door blunder van OM

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 18 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em>: Dader in zaak <em>Bas van Wijk</em> krijgt negen jaar door <em>blunder</em> van OM Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 18 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Uitspraak in de zaak Bas van Wijk, de dader kreeg vandaag negen jaar gevangenisstraf met tbs. Tegen de dader werd achttien jaar geëist, maar door een slordige blunder van het OM is deze straf een stuk lager uitgevallen. Saskia Belleman snapt niet hoe dit heeft kunnen gebeuren. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond: Dader in zaak Bas van Wijk krijgt negen jaar door blunder van OM

Uitspraak in de zaak Bas van Wijk, de dader kreeg vandaag negen jaar gevangenisstraf met tbs. Tegen de dader werd achttien jaar geëist, maar door een slordige blunder van het OM is deze straf een stuk lager uitgevallen. Saskia Belleman snapt niet hoe dit heeft kunnen gebeuren.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond: Dader in zaak Bas van Wijk krijgt negen jaar door blunder van OM of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier