Evert ten Napel vertelt in De Vooravond over zijn carrière als sportcommentator

Evert ten Napel vertelt in De Vooravond over zijn carrière als sportcommentator

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 18 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Evert ten Napel</em> vertelt in <em>De Vooravond</em> over zijn carrière als <em>sportcommentator</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 18 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Hij is ondertussen al zevenenzeventig jaar oud, maar nog steeds voorziet Evert ten Napel voetbalwedstrijden van commentaar. Volgens Evert komt dat vooral omdat hij er nog steeds goed in is: "Ik ben nog steeds goed, al zeg ik het zelf." Overal waar Evert gaat neemt hij zijn microfoon mee, die laat hij ook tijdens De Vooravond zien. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Evert ten Napel vertelt in De Vooravond over zijn carrière als sportcommentator

Hij is ondertussen al zevenenzeventig jaar oud, maar nog steeds voorziet Evert ten Napel voetbalwedstrijden van commentaar. Volgens Evert komt dat vooral omdat hij er nog steeds goed in is: "Ik ben nog steeds goed, al zeg ik het zelf." Overal waar Evert gaat neemt hij zijn microfoon mee, die laat hij ook tijdens De Vooravond zien.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Evert ten Napel vertelt in De Vooravond over zijn carrière als sportcommentator of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier