Slovenië in halve finale Songfestival 2021: Ana Soklič met Amen

Slovenië in halve finale Songfestival 2021: Ana Soklič met Amen

Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam.

In haar betoverende witte pak vertegenwoordigt Ana Soklič Slovenië met het nummer 'Amen'.

Slovenië in halve finale <em>Songfestival 2021</em>: Ana Soklič met <em>Amen</em> Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam. In haar betoverende witte pak vertegenwoordigt Ana Soklič Slovenië met het nummer 'Amen'. Hoge notenDe zangeres uit Slovenië gooit er een paar hoge noten uit tijdens haar optreden in Ahoy. Ze staat in haar eentje op het podium, maar met behulp van de visuals laat ze een behoorlijke indruk achter. De bookmakers zijn echter geen fan van Slovenië en zien de kansen klein dat de blonde schone de finales gaat halen. Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Songfestival :
Slovenië in halve finale Songfestival 2021: Ana Soklič met Amen

Hoge noten
De zangeres uit Slovenië gooit er een paar hoge noten uit tijdens haar optreden in Ahoy. Ze staat in haar eentje op het podium, maar met behulp van de visuals laat ze een behoorlijke indruk achter. De bookmakers zijn echter geen fan van Slovenië en zien de kansen klein dat de blonde schone de finales gaat halen.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Slovenië in halve finale Songfestival 2021: Ana Soklič met Amen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier