Rusland in halve finale Songfestival 2021: Manizha met Russian Woman

Rusland in halve finale Songfestival 2021: Manizha met Russian Woman

Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam.

Voor Rusland klimt Manizha het podium van Ahoy Rotterdam op met het nummer Russian Woman. De zangeres maakt een flinke indruk met haar enorme jurk.

Rusland in halve finale <em>Songfestival 2021</em>: Manizha met <em>Russian Woman</em> Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam. Voor Rusland klimt Manizha het podium van Ahoy Rotterdam op met het nummer Russian Woman. De zangeres maakt een flinke indruk met haar enorme jurk. Enorme jurkNiet alleen de visuals tijdens het optreden van de Russische zangeres zijn kleurrijk, ook de jurk van Manizha maakt een behoorlijke indruk. Ze lijkt er in het midden van het optreden genoeg van te hebben en ontdoet zich van het enorme gevaarte. Vervolgens gooit ze er ook nog een stukje rap uit. Bekijk het optreden van Rusland hierboven. Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Songfestival :
Rusland in halve finale Songfestival 2021: Manizha met Russian Woman

Enorme jurk
Niet alleen de visuals tijdens het optreden van de Russische zangeres zijn kleurrijk, ook de jurk van Manizha maakt een behoorlijke indruk. Ze lijkt er in het midden van het optreden genoeg van te hebben en ontdoet zich van het enorme gevaarte. Vervolgens gooit ze er ook nog een stukje rap uit.

Bekijk het optreden van Rusland hierboven.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rusland in halve finale Songfestival 2021: Manizha met Russian Woman of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier