Kroatië in halve finale Songfestival 2021: Albina met Tick-Tock

Kroatië in halve finale Songfestival 2021: Albina met Tick-Tock

Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam.

Albina staat op het Rotterdamse podium van de eerste halve finale van het Songfestival met het nummer Tick-Tock.

Kroatië in halve finale <em>Songfestival 2021</em>: Albina met <em>Tick-Tock</em> Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam. Albina staat op het Rotterdamse podium van de eerste halve finale van het Songfestival met het nummer Tick-Tock. EnergiekGeen enkel stukje van het podium wordt ongebruikt door de zangeres uit Kroatië en haar dansers. Deze energieke act is allesbehalve saai en ook Albina ziet er uitdagend uit in haar glimmende outfit. De bookmakers zijn redelijk enthousiast over de act uit Kroatië en voorspellen een kans voor de finale. Bekijk het optreden van Kroatië hierboven. Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Songfestival :
Kroatië in halve finale Songfestival 2021: Albina met Tick-Tock

Energiek
Geen enkel stukje van het podium wordt ongebruikt door de zangeres uit Kroatië en haar dansers. Deze energieke act is allesbehalve saai en ook Albina ziet er uitdagend uit in haar glimmende outfit. De bookmakers zijn redelijk enthousiast over de act uit Kroatië en voorspellen een kans voor de finale.

Bekijk het optreden van Kroatië hierboven.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kroatië in halve finale Songfestival 2021: Albina met Tick-Tock of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier