Roemenië in halve finale Songfestival 2021: ROXEN met Amnesia

Roemenië in halve finale Songfestival 2021: ROXEN met Amnesia

Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam.

In de eerste halve finale van het Songfestival 2021 vertegenwoordigt ROXEN Roemenië met het nummer 'Amnesia'.

Roemenië in halve finale <em>Songfestival 2021</em>: ROXEN met <em>Amnesia</em> Kijk op dinsdag 18 mei vanaf 21.00 uur LIVE naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2021 in Ahoy Rotterdam. In de eerste halve finale van het Songfestival 2021 vertegenwoordigt ROXEN Roemenië met het nummer 'Amnesia'. Niet vlekkeloosHet optreden van Roemenië gaat niet helemaal vlekkeloos. De zangeres lijkt niet genoeg adem te hebben om de hoge noten te kunnen halen. Bekijk het optreden van Roemenië hierboven. Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Songfestival :
Roemenië in halve finale Songfestival 2021: ROXEN met Amnesia

Niet vlekkeloos
Het optreden van Roemenië gaat niet helemaal vlekkeloos. De zangeres lijkt niet genoeg adem te hebben om de hoge noten te kunnen halen.

Bekijk het optreden van Roemenië hierboven.

Het Eurovisie Songfestival wordt op 18, 20 en 22 mei om 21.00 uur uitgezonden op NPO1. Na afloop kun je de uitzending van het Eurovisie Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Roemenië in halve finale Songfestival 2021: ROXEN met Amnesia of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier