Marieke Elsinga trots op improviserende Chantal Janzen: "Lekker Chantal" (Qmusic)

Marieke Elsinga trots op improviserende Chantal Janzen: "Lekker Chantal" (Qmusic)

Dinsdagavond keek Marieke Elsinga een stukje van het Eurovisie Songfestival onder de douche. Ze moest haar haren wassen maar ze wilde ook verder kijken. Onder de douche kwam Chantal Janzen in beeld die op dat moment moest improviseren en Marieke vond het heel tof hoe Chantal dit had aangepakt. Bekijk de Qmusic-beelden met Marieke over Chantal hieronder. Chantal reageert zelf ook.

Lees verder onder de video

<em>Marieke Elsinga</em> trots op improviserende <em>Chantal Janzen</em>: &quot;Lekker Chantal&quot; (Qmusic) Dinsdagavond keek Marieke Elsinga een stukje van het Eurovisie Songfestival onder de douche. Ze moest haar haren wassen maar ze wilde ook verder kijken. Onder de douche kwam Chantal Janzen in beeld die op dat moment moest improviseren en Marieke vond het heel tof hoe Chantal dit had aangepakt. Bekijk de Qmusic-beelden met Marieke over Chantal hieronder. Chantal reageert zelf ook. Lees verder onder de video "Lekker Marieke"Marieke vertelt trots en enthousiast over het Songfestival aan haar collega Mattie Valk: "Het was het moment dat Ierland moest beginnen maar ze waren nog niet helemaal klaar op het podium. Dus toen kwam Chantal in beeld en die moest dat opvullen. Ik vond het zo tof. Ik riep in de douche actief 'lekker Chantal'!" Chantal Janzen kan wel lachen om Marieke's bovenstaade verhaal en schrijft op haar Instagrampagina bij de Qmusic-beelden: "Ik roep onder de douche heel vaak lekker Marieke." Bekijk de beelden hierboven. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP. Bekijk ook Zien: Chantal Janzens songfestival make-up gedaan door Leco van Zadelhoff: "Bedankt!" Bekijk deze video » Sietse Bakker in Op1 over fout achter de schermen Songfestival Bekijk deze video »
Show :
Marieke Elsinga trots op improviserende Chantal Janzen: "Lekker Chantal" (Qmusic)

"Lekker Marieke"
Marieke vertelt trots en enthousiast over het Songfestival aan haar collega Mattie Valk: "Het was het moment dat Ierland moest beginnen maar ze waren nog niet helemaal klaar op het podium. Dus toen kwam Chantal in beeld en die moest dat opvullen. Ik vond het zo tof. Ik riep in de douche actief 'lekker Chantal'!" Chantal Janzen kan wel lachen om Marieke's bovenstaade verhaal en schrijft op haar Instagrampagina bij de Qmusic-beelden: "Ik roep onder de douche heel vaak lekker Marieke." Bekijk de beelden hierboven.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marieke Elsinga trots op improviserende Chantal Janzen: "Lekker Chantal" (Qmusic) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV