Songfestivalquiz in Beau: Carlo Boszhard boos op Mona Keijzer

Songfestivalquiz in Beau: Carlo Boszhard boos op Mona Keijzer

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 19 mei terugkijken bij Gids.tv.

Ook in deze uitzending wordt de Songfestivalquiz weer gespeeld. Nu nemen Carlo Boszhard en Mona Keijzer het op tegen Davina Michelle en Marc-Marie Huijbregts. Mona Keijzer laat Carlo Boszhard op het einde erg twijfelen, waardoor ze de quiz verliezen. Carlo reageert: "U krijgt mijn stem niet meer!"

Songfestivalquiz in <em>Beau</em>: Carlo Boszhard boos op Mona Keijzer Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 19 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 19 mei terugkijken bij Gids.tv. Ook in deze uitzending wordt de Songfestivalquiz weer gespeeld. Nu nemen Carlo Boszhard en Mona Keijzer het op tegen Davina Michelle en Marc-Marie Huijbregts. Mona Keijzer laat Carlo Boszhard op het einde erg twijfelen, waardoor ze de quiz verliezen. Carlo reageert: "U krijgt mijn stem niet meer!" Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Talkshow :
Songfestivalquiz in Beau: Carlo Boszhard boos op Mona Keijzer

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Songfestivalquiz in Beau: Carlo Boszhard boos op Mona Keijzer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier