Zien: Kamervoorzitter Vera Bergkamp woest op knuffelende en zoenende FvD-politici

Zien: Kamervoorzitter Vera Bergkamp woest op knuffelende en zoenende FvD-politici

Er is opnieuw ophef ontstaan rond enkele politici van Forum voor Democratie, die botweg weigeren zich aan de regels te houden. Tweede Kamervoorzitter Vera Bergkamp was niet gediend van FvD-collega's die elkaar uitgebreid knuffelden en zoenden.

Lees verder onder de video.

Zien: Kamervoorzitter <em>Vera Bergkamp</em> woest op knuffelende en zoenende FvD-politici Er is opnieuw ophef ontstaan rond enkele politici van Forum voor Democratie, die botweg weigeren zich aan de regels te houden. Tweede Kamervoorzitter Vera Bergkamp was niet gediend van FvD-collega's die elkaar uitgebreid knuffelden en zoenden. Lees verder onder de video. Simone KerseboomForum voor Democratie-lid Simone Kerseboom hield woensdagmiddag haar maiden speech in de Tweede Kamer, waarna ze werd gefeliciteerd door de aanwezige Kamerleden. Bergkamp riep op de regels in acht te nemen en anderhalve meter afstand te houden, maar die boodschap was bij FvD aan dovemansoren gericht: er wordt overdreven geknuffeld en gezoend. Bekijk de beelden uit de Tweede Kamer hierboven. Bekijk ook Video: Thierry Baudet zegt dat Wybren van Haga achter omstreden Bevrijdingsdag-poster zat Bekijk deze video » Beau gemist? Wybren van Haga woedend op Thierry Baudet: "Totale onzin!" Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Kamervoorzitter Vera Bergkamp woest op knuffelende en zoenende FvD-politici

Simone Kerseboom
Forum voor Democratie-lid Simone Kerseboom hield woensdagmiddag haar maiden speech in de Tweede Kamer, waarna ze werd gefeliciteerd door de aanwezige Kamerleden. Bergkamp riep op de regels in acht te nemen en anderhalve meter afstand te houden, maar die boodschap was bij FvD aan dovemansoren gericht: er wordt overdreven geknuffeld en gezoend.

Bekijk de beelden uit de Tweede Kamer hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Kamervoorzitter Vera Bergkamp woest op knuffelende en zoenende FvD-politici of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier