Beau: Robert Doornbos over Formule 1 tv-rechten

Beau: Robert Doornbos over Formule 1 tv-rechten

Ziggo Sport maakte onlangs bekend niet langer de extreem dure Formule 1-races uit te gaan zenden. Max Verstappen zal voortaan te zien zijn via ViaPlay dus de Nederlandse fans hoeven hem in ieder geval niet te gaan missen. Maar hoe is dit allemaal zo gekomen en moet er in de toekomst betaald gaan worden om de races te bekijken? Oud-coureur Robert Doornbos gaf donderdagavond uitleg bij Beau.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 20 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.

<em>Beau</em>: Robert Doornbos over <em>Formule 1 tv-rechten</em> Ziggo Sport maakte onlangs bekend niet langer de extreem dure Formule 1-races uit te gaan zenden. Max Verstappen zal voortaan te zien zijn via ViaPlay dus de Nederlandse fans hoeven hem in ieder geval niet te gaan missen. Maar hoe is dit allemaal zo gekomen en moet er in de toekomst betaald gaan worden om de races te bekijken? Oud-coureur Robert Doornbos gaf donderdagavond uitleg bij Beau. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 20 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.
TV :
Beau: Robert Doornbos over Formule 1 tv-rechten


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau: Robert Doornbos over Formule 1 tv-rechten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier