De Vooravond gemist? Richard Groenendijk mocht Graham Norton interviewen

De Vooravond gemist? Richard Groenendijk mocht Graham Norton interviewen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 21 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 21 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Richard Groenendijk mocht <em>Graham Norton</em> interviewen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 21 mei. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 21 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Emma Wortelboer staat naast een gelukkige Richard Groenendijk. Hij mocht namelijk vandaag Graham Norton interviewen. Toch mocht Emma zelf ook iets bijzonders doen in Ahoy Rotterdam. Voor héél even voelde ze zich een echte artiest wanneer zij haar voeten zette op het hoofdpodium van het Songfestival. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Richard Groenendijk mocht Graham Norton interviewen

Emma Wortelboer staat naast een gelukkige Richard Groenendijk. Hij mocht namelijk vandaag Graham Norton interviewen. Toch mocht Emma zelf ook iets bijzonders doen in Ahoy Rotterdam. Voor héél even voelde ze zich een echte artiest wanneer zij haar voeten zette op het hoofdpodium van het Songfestival.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Richard Groenendijk mocht Graham Norton interviewen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV