Zien: Puntengever IJsland steelt de show met 'Ja Ja Ding Dong' (video)

Zien: Puntengever IJsland steelt de show met 'Ja Ja Ding Dong' (video)

Je kunt alle optredens, hoogtepunten en de volledige finale van het Songfestival 2021 terugkijken op Gids.tv.

Zien: Puntengever <em>IJsland</em> steelt de show met 'Ja Ja Ding Dong' (video) Je kunt alle optredens, hoogtepunten en de volledige finale van het Songfestival 2021 terugkijken op Gids.tv. Italië kan dan wel gewonnen hebben, maar de echte winnaar van de show is toch echt de IJslandse puntengever. Het is de enige echte Hannes Óli Ágústsson, jazeker: de Ja Ja Ding Dong meneer uit de nu al cultfilm Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga. Bekijk het hilarische fragment hierboven. De finale van het Eurovisie Songfestival 2021 is vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via Gids.tv. Na afloop kun je alle finaleoptredens en de volledige finale van het Songfestival 2021 terugkijken op Gids.tv. Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.
Songfestival :
Zien: Puntengever IJsland steelt de show met 'Ja Ja Ding Dong' (video)

Italië kan dan wel gewonnen hebben, maar de echte winnaar van de show is toch echt de IJslandse puntengever. Het is de enige echte Hannes Óli Ágústsson, jazeker: de Ja Ja Ding Dong meneer uit de nu al cultfilm Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga. Bekijk het hilarische fragment hierboven.

De finale van het Eurovisie Songfestival 2021 is vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via Gids.tv. Na afloop kun je alle finaleoptredens en de volledige finale van het Songfestival 2021 terugkijken op Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Puntengever IJsland steelt de show met 'Ja Ja Ding Dong' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV