Zien: 21 doden in China bij marathon door noodweer

Zien: 21 doden in China bij marathon door noodweer

Bekijk hieronder de beelden van het noodweer tijdens een ultramarathon in China. Op Chinese social media zijn veel mensen boos op de overheid in Jingtai.

Noodweer onverwachts
Ze vinden dat die beter naar de weersverwachting had moeten kijken want er zijn 21 mensen omgekomen. "Volgens een deelnemer kwam het noodweer onverwachts. De lokale bestuurders hebben hun excuses aangeboden, en gezegd dat ze zichzelf verantwoordelijk houden", aldus NOS. Bekijk de beelden hieronder.

Zien: <em>21 doden</em> in China bij <em>marathon</em> door noodweer Bekijk hieronder de beelden van het noodweer tijdens een ultramarathon in China. Op Chinese social media zijn veel mensen boos op de overheid in Jingtai. Noodweer onverwachtsZe vinden dat die beter naar de weersverwachting had moeten kijken want er zijn 21 mensen omgekomen. "Volgens een deelnemer kwam het noodweer onverwachts. De lokale bestuurders hebben hun excuses aangeboden, en gezegd dat ze zichzelf verantwoordelijk houden", aldus NOS. Bekijk de beelden hieronder. Bekijk ook Erben Wennemars en Mark Tuitert pleiten in Op1 voor marathon op natuurijs Bekijk deze video » Beau gemist? Michel Butter kan bijna niet meer lopen na marathon Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: 21 doden in China bij marathon door noodweer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV